Tuesday, February 24, 2009

Borneon for Borneon

Ini pun cerita lama juga ni... Activity conducted by Borneon for Borneon as usual.. I'm not being racism ba here kan? I mean the spirit of ke'Borneo'an ja baini... So kami kuar camping ramai-ramai lagi...lebih ramai, lebih meriah. Actually sapa2 pun boleh join, anytime... hehe ni time CNY hari tu kaitu?
Sungai Tidak Bernama menjadi tumpuan sekali lagi... (Durang panggil sungai Janari sempena nama si Janari..hehe ada cerita ni)

Rapal, rapal, rapal.... isk apa diurang masak o ni? Macam sadap ja kan?

Sampai nda ingat mau balik rumah...

Banglo sementara... Ni hasil tangan si Calver and the geng...

Hui, macam di kampung kan? macam2 games si Calver buat... hadiah? sayap ayam setengah masak! haha

Chef cook... Bro. gain. Memang pakar dia ni...
Sedikt sebanyak... Saya post ni kan, ada lagi satu program yang sama sudah dibuat di tempat yang sama juga...ndapa la, cerita lain pulak... Oit, pada sapa2 yang tinggal berhampiran dengan Perak tu (Si Wel, Andrik,hmmmm...hehe) len kali join la... sumandak Borneo banyak ni (kotoh!)..hehe

1 comment:

TigerlilyBorneo said...

Syiok lah, Reno. Macam kecil 2 dulu!