Monday, October 19, 2009

Coretan Ringkas

OMG! I been away for quite sometimes now... kawan saya kata gila! kenapa blog kamu tidak digunakan sebaiknya? *Gulp* dan saya terpikir pagi ini, ya terlalu banyak perkara yang terjadi dan mengkin saya perlu abadikan di ruangan kertas maya ini. Walaupun bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi sebagai lontaran fikiran dan luahan rasa barangkali.

Argh, pedulikan mereka yang prejudis. Mau baca, bacalah. Tidak mau pun tidak mengapa. Dan inilah punca tiba-tiba pagi ini jari jemari yang biasanya malas menekan butang huruf pada kekunci komputer digagahkan juga untuk membentuk ayat-ayat yang saya mudah fahami. heh...

Banyak yang terjadi: Awal tahun berkecamuk dengan masalah pejabat, kenaikan pangkat-yang bermakna saya perlu ditukarkan ke tempat baru. Rumah yang didiami pula kena owner last minute bagi tau hendak dijual. Bermaksud pindah rumah juga. Dan akhirnya semua berakhir dengan baik. Thanks God. Promotion dapat tapi yang paling bestnya tidak perlu pindah. Masih di Ipoh tetapi terpaksa pindah rumah. Thats the good thing bila ramai kawan. Geng Komando 69 bantu angkat barang dalam tempoh singkat-pukul 9pm-12pm! siap.

Pejam celik sudah hampir 4 tahun di sini. Hmmm...

Ujung tahun kembali lagi dengan rutin Projek 'menghabiskan' baki wang Belanja Mengurus... adoi. Kerja luar pula berlambak-lambak. Kejar program yang sudah dirancang dan perlu dilaksanakan. banyak aktiviti sosial yang perlu dilaksanakan terutamanya bersama keluarga dikorbankan. Kena buat kursus utk staff, mesyuarat arghhh...

Membebel pula. Have to go... jari sudah kebas menaip..hehe

5 comments:

Wel^Beiolman said...

wah..busy o kan..ya la..sda mau hujung2 thn ni lg la busy..hehe..

ReNo said...

Aik Wel, kan sorg ja nda busy. Pigi melancong lagi o... ada ko tapau barang2 baik ka utk saya? Bukan tu tukang urut, minyak urut ba..hehe

Andrik McVean said...

wah mana uda ko nie gaman? lama uda inda pi sini..pa mcm kabar mu? hehhehe

HoneyBUZZin said...

wahh...u so bz arr...

loss Carlgeno said...

saya kenal juga y komando 69 yg angkat barang tu....hehehe