Sunday, June 15, 2008

Father's Day

Sometimes, keboringan or 'kemati-kutuan' (pinjam istilah si Geng..hehe) lead us to something good or should I called it 'kemandirian diri'? (iss..sound like 'kembiri' right dude?) ba macam ni la..so saya dengan Raymond (dia ni pun cakap jan kasi publish muka saya ah bro..hehe nda peduli! muka dia jambu, masih bujang, fitness tahap dewa, abang si Ronny Harun Men bola tu) budak Polis Vat 69 (sepa main PS commando tu, hah ni la starring dia) berpakat buat benda baik di hari "Father's Day".. agak2 apa ah? kami berpakat pergi rumah Pastor Roning, (yaa..betul, pastor!) dan tolong dia masak2 sambil sembang2 sampai tengah hari? (tapikan saya tulung potong2 sayur dan paling best...tolong test rasa + makan. Dasar!akeke) Mudah2an kebaikan akan di balas dengan kebaikan...(hehe mengharap ni..nda salah ba kan?) Kedapatan muka buat2 rajin..hehe
Pastor Roning korek rahsia si Raymond... "Cuba ko kastau saya, mcmana sumandak ko suka? manatau saya buli tolong?".."hmmm nda payah la pastor...Gay ba mangkali saya ni" Muahahahahahah........
Rebutan bakal mertua se'Borneo... sebab dia cakap mo kawin org Sabah juga..ntah la ko Raymond...

12 comments:

Andrik McVean said...

happy father's day reno...hehehe..May God Bless u

ReNo said...

ya andrik..tq..harap2 ko pun bakal celebrate Father's day taun depan...haha

sweet^lady said...

yg baju putih ba hensom.....hehehe

Andrik McVean said...

awal butul tuh reno...eh palis2. jangan dulu sia mau jadi kaya dulu baru sia mau kawin..hehehe

ReNo said...

dui..jan ko lady...yg baju putih tu bakal jadi father tu...muahaha yalah father ma? (iss..sy sendiri pun confuse ni wo..)hehe

sweet^lady said...

ko ka yg baju putih reno....punya men hensom ko ni....tp sayang sda kahwin....kekeke

napa ko nda tunggu sia?

ReNo said...

muahaha ja ko kc perasan si ba sweet^lady...Andrik..kaya pun klu pakai viagra apa guna? haha ba stop monigup kama... nnt nda fit men bola ow.. :P

tolundus said...

happy father's day reno.. mana pic baby???.. :)

ReNo said...
This comment has been removed by the author.
ReNo said...

tolundus...father ba, father yg di church tu ba...hehe

tolundus said...

marah tu church tau main2.. kah kah kah..

ReNo said...

hehe nda main2 ni tolundus..serius baini..nda ba kayoo... :P