Thursday, August 21, 2008

Me and wilderness

Hmmm its friday again... my blog need to be up-dated. I found this pics taken last month inside my photo folder, so I put it here for your eyes pleasure... (hehe kin sakit mata lagi ada, kan?)
















With Insp. Mazlan (Bukan Gerak Khas tu). Pls notice, the guns is real and fully loaded! Crazy!



















Actually I want to take photo with the liana tree only ba. Believe me its took hundreds years to grow this liana to this size ni. My pic? hmm macam koboi pun ada kan? hehe

15 comments:

gidong said...

teringat pula c tapa sama c uncle bombon p mengasu d koromuok huahaha

ReNo said...

Dong..hehe memang magasu kami tu..ramai2 ba itu..Yah kenangan magasu (barajal lagi) sama si Lamba, Gombui di Koromuok dulu cukup berkesan...Kenangan zaman budak2 hingusan. dei

Lagi satu, pakai tupi koboi ni memang sinonim dengan bapa ko tu a.k.a gaman Koboi. hehe

Mell said...

Fully loaded rifle lagi tu..kalau ada payau ka,bakas ka, ko timbak serta merta tu kan..hehehe

ReNo said...

mell nda ba tu. "sayangi la hidupan kita" kunun ni. utk keselamatan diri ja tu kunun ba...hehe tapi klu melintas juga sepa2 atau apa2 (tolak dinosour ja) memang meletup lai tu..

presen said...

oooiiii... koboi mana nie??? mana kuda u bro?

ReNo said...

kuda dah mati la bro...kena penyakit kuskus..hehe nasib baik koboi ni nda kena lagi penyakit tidak berubat tu..hehe bila nak turun Ipoh bro?

presen said...

actually this 28th im going back to penang.... tapi sy mmg nak jln2 jg,rasa sangat boring la kat sini. akn turun ipoh x lama lagi!!

ReNo said...

k bro..just ring me..let me know and we r on the air..hehe Buli ba kalau ko Presen...

SciaS said...

wahhh....mcam itu movie 'bukit kepong' hehehe

ReNo said...

SciaS..eh bukan tu, salah tu. Movie 'Bukit Kepong' tu ba yg tiru kami..hehehe :D

urang ranau said...

bukan bakakuk ka itu??? oh salah pula, mana ada bakakuk di sana tmpt ko kan..tp apa2 pun tahniah la sbb ko mimang nmpk ada ciri2 "ke-koboian"..

Kengkaru Kong said...

macam bakakuk pula tu gong. HALAL kah tu?

ReNo said...

Urangranau; dei banar ba tu...

Kong; Isk, ko ni pun sama cam si Joy..hehe berpakat kamu ah...

kuai said...

koboi trang-tang-tang! hehehe..

jasonjay said...

poing'dudun' kota bulud ko ni gaman ... cam tu la bah ... jan ilang adat!