Monday, May 12, 2008

Lepak dan 'Kawan-kawan...'

Malam minggu lepas lepas buat friendly game mcm biasa ada saja perancangan budak2 ni. Tapi yang seronoknya budak2 ni buat kelainan pula. Yang sebenarnya tidak dirancang juga dan dibuat last-minute. Ntah mana datang idea pakat ramai2 lepak rumah saya sampai pagi... Bukan ada buat apa pun, bakar kerang, ayam sikit dengan hot-dog dan mabuk ngan air oren...haha sebelum tu ada yang pegi main badminton di Xtreme Park pastu baru singgah tapi macam tak percaya lepak depan tu sampai 6 pagi! Ni si Sepul ngan Azwan punya kepala la ni....anyway, ucapan beribu terima kasih untuk Pak Abu yang sponsor kerang seguni dan Sepul yang bersusah carik kilang ais Haha....(adalah ceritanya tu)...walaupun selori kutukan dari Mior dan Fairos tapi dia buat pekak ja (bahana berjanji dengan orang bercinta ni memang payah).

Juga kepada Raymond (Vat 69) yang sudi mengorbankan masa 'dating' yang berharga semata-mata dengar cerita kosong dorang ni... Ni lain kali kena cari sponsor ni? lagi satu, sepa mo kena bayar sewa depan rumah saya tu? kesian burung tiung emas saya tu (nama dia Thomas!) terpaksa tidak tidur dengar dorg borak sampai pagi...

5 comments:

eedany said...

wah.. siok kamurang lepak ramai-ramai kan?

semua sabahans kah itu?

:)

Tanakwagu said...

hi reno,
wah siok kamu ah ramai-ramai sama kawan-kawan. apa la agenda kamu?

ReNo said...

eedany:
tu sebab buat last minute tu. klu suma staf sy turun mo kena pasang khemah la depan rumah sy tu nanti...bukan sabahan tu. Si Raymond sorg ja sabahan terselit...

tanakwagu:
Teda agenda tu, pakat2 kasi kena dia sama dia ja...tapi sambil2 becerita mulut nda abis2 mengunyah..heh

BuDakHutaN said...

wah.. best nya tu gaman... kerang satu guni lagi tu... kalau cecah ngan sambal belacan dan makan skali ngan ikan masin...fuh.... laparnya aku...

ReNo said...

hehe betul tu budakhutan...