Thursday, May 1, 2008

New Members In The House


Hah ni muka pendatang baru (tapi bukan PATI ah hehe) dan baru 'join the club' IPOH MALI..hehe nama dia Charles dari Pedawan, Kuching berumur 25 tahun dan masih bujang @available. so sesapa yang berminat pada dia ni boleh la hubungi saya di talian...alala macam untuk di jual plak ko ni o Charles.. jan marah ah geng... Welcome to the club! Charles adalah staff kami yg baru dan melapor diri pada awal March lepas...

Ni plak muka "Boss Besar" yang tidak besar dari Perak Tengah. Dia ni bukan member baru..kira geng2 pioneer club 'IPOH MALI' juga dia ni...huhu berbau tu boxer dia pegang tu..apa?korang ingat baru ka tu? Bekulat sudah tu! Mr. Adrian dari Tenghilan... Esteady na kao mantua!

1 comment:

Kengkaru Kong said...

aiseh si Jawing pun sudah join group Ipoh Mali ah? haha