Sunday, May 25, 2008

Sukan Persahabatan (Final Part)

...Belum habis lagi...nah kan, banyak lagi cerita ni...Petang tu pukul 4 suma budak2 siap berkumpul di padang INSTUN. 'Warm-up' dulu...Time ni men jeling2 la dgn team 'paling brahsia' dalam mana sejarah pasukan bola di muka bumi ini... Tanya sepa tukang bancuh air pun kena jawab 'rahsia'? Ces, tak puas hati betul... Panjang lg cerita ni sebenarnya. Tapi bagi korang tengok2 gambar jelah...


Warm-up dulu...

Sesi yang mungkin dorg paling nyampah...hehe kena syarahan lagi...

hah..bab ni yang suma org suka..bergambar...
Separuh masa pertama habis...Kena syarahan lagi...kui,kui,kui...
Pst...ko tekel kasi kaw2 tu budak no. 14, tapi ingat, jangan sampai masuk spital...geng kamceng tu tapi apa boleh buat? tu Hehe lex ko geng...
Dan keputusannya kami menang...ntah berapa, lupa kira pulak..kekeke (geng, jgn ko marah sana bah)... Dengar cerita budak2 HQ plak nak merisik khabar?

4 comments:

sweet^lady said...

ko mana satu reno.....yg paling byk muscle d kaki ka....haha

ReNo said...

hehe sweetlady...ya mangkali yg plg banyak muscle di kaki sama kaki bagi syarahan...hehe sikit2 bagi syarahan hehe

Andrik McVean said...

wah main bola kah bro?? hahaah...buli kasih kurus badan bukan cam sia gumuk sudah...whaaa

ReNo said...

uii sia pun gumuk sudah ni andrik..haha