Thursday, March 27, 2008

Mancing Di Tasik Banding, Temenggor

Last year masa Hari Raya saya dengan abang saya dan kawan2 macha dia, Jorrye (masa ni dia kerja dengan Taman Negeri) dan sorg staf saya merangkap boatman ke Tasik Banding, Temenggor dan menjalankan aktiviti memancing. Syok dan memang me'rilex'kan (betul ka perkataan ni?) selain banyak dapat ikan. Plan lain kali kena pergi lagi...ada sesiapa nak pergi? nanti e-mail saya la k.
Gambar: Ehsan En. Jorrye Jakiwa

3 comments:

eedany said...

alalala... minat betul ni memancing ikan.

my bro pun sama macam kita. Suka betul memancing... dia bilang satu kepuasan konon kalau dapat ikan, betul kah itu?

:)

ReNo said...

eedany, betul tu.kadang2 bukan pasal dapat ikan ja. klu dapat rasa tarik ikan, tidak kira besar atau terlepas sekali pun ok sudah tu...balik buli senyum sudah...haha

Tanakwagu said...

alala. ni yg sya tia tahan ni. magapon.

minat sangat memancing, tp tiada kaki ba

YB
ramok dot info