Monday, October 13, 2008

Drum

BTL, finally kami dapat beli satu set Drum 'TAMA' Imperial...
Carlos showing off his skill...
Segak bergaya...
Drum-boy! ReNo Jr. menunjuk skill juga...

11 comments:

markiekadus said...

weiseh... drum set baru ah... tu si kici tu ada bakat mo jadi best drummer tu... jadi bro, bila kamu mo buat show nie...? wekekeke... buli uda daa tu...

Mell_f said...

yg si daughter teda amik gmbr ka? pandai menyanyi jg kan dia. :)

ReNo said...

mark, hehe dia pun ada minat juga tu..hmmm apa show? haha

Mell, hehe nnt la sy ambil gambar dia time dia nyanyi nnt... mo kasi tgk ko..

Ornest said...

Wah. lawa o drum set kamu ni.. Bulilah pinjam2 ni :D Sdh ko rasmi kaitu boss?

ReNo said...

Ornest, hehe setelah sekian lama mengidam tu... alala sudah kana rasmi ba tu boss...

Ornest said...

Tantu sadap bunyi dia tu.. Branded gia TAMA ni. Dulu kami pakai Maxton. Ndak sadap bunyi dia.. Skrg kami pakai Yamaha. Barulah sadap :) tapi bucur tu Bass drum dia.. talampau kuat mangkali dorang injak tu pedal hehehe...

Top drum brand :
1. Pearl
2. Ludwig
3. DW
4. Tama - drum kamu
5. Yamaha - drum kami :D

Wel^Beiolman said...

d mana ni reno..d ruma ka..wah..siok a tu ada drum...kedap bunyi suda ka bilik..ada yg kana teriak jiran kama.hahah..

ReNo said...

Ornest, di kg dulu pun mula2 pakai Yamaha juga pastu durg tukar TAMA. yang sini ni pun mmg mula2 ada juga kawan2 yang tersebut nama PEARL dan LUDWIG tapi ehem2 saja la $ dia kan...

Wel, hehe kolek2 duit ni... jiran maha memahami...keke

presen said...

wah dashyat la ko ni bro...pas ni boleh la jadi musician!! drum tu kat rumah bro?

shendy said...

d jual drum TAMA.
bgi yg b'minat hub: 085715629449 ( shendy )

shendy said...

d jual drum TAMA.
bgi yg b'minat hub: 085715629449 ( shendy )