Thursday, October 16, 2008

Hari Raya lagi...

Semalam pejabat saya buat majlis sambutan Hari Raya... Lawak juga sebab rasanya macam majlis makan2 ja? Fun-fair pun ada pasal selain makan, ada cabutan bertuah dan pertandingan karaoke lagi... mana2 la. Haha saya cuma berperanan sebagai camera-man sahaja... ops lupa, bab makan saya tetap masuk list ah..

Isk, too much colestrol la this one...
Isk, pelik betul... siap ada kek? hmmm...
My lucky draw number very lucky to win this lucky number? (hehe confusing myself la dude..)
Participants on action during the kalaoke contest...
Me, myself and them... hehe (baju melayu sy durg bilang kaler ijau katak pisang?)



Pose yang kena buat sekali setahun sahaja... 'woi kontrol perut korang tu sikit... haha'

Overall, the program end up well and everybody feel satisfied- I hope...

11 comments:

markiekadus said...

kebetulan... kami pun celebrate hari raya di opis kemarin... wekekeke... tapi nanti sia post gambar... wekekeke... tapi pelik juga, macam sama saja... kami pinya section pun ada kek kemarin... wekekekeke

Beck the BandagedKnees said...

hahah!! ^_^ reno!! aramaiiiiitiii! ^_^ hehe.. waa makan lagi siuk eh.. apa la isi dia tu reno? xD hehe

ReNo said...

Mark...waaa pelik ow kan? napa sama ah? napa ko pun ada kek juga? kekeke...ngam laitu...

beck, sy dapat cerek karan hahaha... ok la since my prev cerek sudah sort terbakar...

urang ranau said...

mesti time ko ambil gambar tu ko tarik nafas dalam2 kan reno..hihihihihhi..

Ned said...

hahahaa... bagus2.. ni la mutti racial nama dia... raya kan sebulan.. gegegerrgge

presen said...

halu bro... di selangor kami pun sambut pd ari jumaat!! tapi x da la kek mcm ko urg,bro! adadada baju melayu!! sy pun pakai baju melayu juga. sume urg kata sy nampak mcm mamak!! sy ambil kesempatan mgorat awek2 melayu yg hadir.hahahaha

ReNo said...

Joy, silap ko ni. begini la ba sy skg..hehe sy mmg maintain sudah ni.. diet sama mantain xsasais ma...lol...

Ned, nnt klu sempat mo pigi raya tempat ko tapi nda smpt laini kan?

Presen, haha ngam laitu bro, isk mcm mamak? mamak yg ensom atau yg x ensom? hehe sure yg ensom kan? ow jan lupa janji ko mo carik bakal bini Sabahan..keke

presen said...

mesti la bro.. cari bini sabahan kalo ada rezeki!! tapi susah juga nak mgorat tu!! kalo ada u aja recomment satu ama sy bro!! hehehehe....

ReNo said...

bro, no comment...LOL

XiGorX said...

waaa...slamat ari raya bro...,mau christmas sudah nanti kan..jhehe

ReNo said...

Haha Mesh, standby mo post pasal Xmas la plak nnt ni bro...