Friday, July 11, 2008

Me tagged by Wel

Celaka &^$@#*&! Nda ba, men2 ja ni...si Wel punya kerja laini sy terpaksa curi tulang time keja. Takkan mo bawak balik rumah mo kasi siap tag dia tu kan? Odoi apa buli buat la...

1. Where is your cellphone? - iskk mana sy taruk tu ah? hehe
2. Your significant other? - everything about 'Bola'
3. Your hair? - Black
4. Your Mother? - Kota Belud
5. Your Father? - Pun di KB juga
6. Your favourite thing? - Bola?
7. Your dream last night? - teda pun?
8. Your favourite drink? - Teh 'O' Limau Panas gelas besarrrr :)
9. Your dream goal? - Y.B (haha)
10. The room you're in? - Now? My office room
11. Your hobby? - main bola (hehe boring la korang ni. Suma bola,bola,bola...)
12. Your fear? - Myself (hard to control, lots of mistakes and sins..hehe)
13. Where do you want to be in 6 years? - up to God
14. What you're not? - Angel?
15. Muffins? - Thanks (sy pun macam si wel juga, nda suka makan ni barang)
16. One of your wish list items? - money printer (hehe)
17. Where you grew up? - Kota Kinabalu & Kota Belud, Sabah
18. The last thing you did? - hmmm makan?
19. What are you wearing? - Odoi di pejabat lg ni...
20. Favourite gadget? - Computer
21. Your pets? - Guinea pigs (2)
22. Your computer? - HP
23. Your mood? - Im smiling now...
24. Missing someone? - sometimes
25. Your car? - Proton buruk... since petrol getting expensive every year, teda harapanlah mo tukar...
26. Something you're not wearing? - Ring (never have one since...)
27. Favourite store? - None
28. Like Someone? - *
29. Your favourite colour? - Blue
30. When is the last time you laugh? - just now?
31. Last time you cried? - hardly to remember..baru2 juga mangkali..

Nah, puashati kah? Dui sentimental ba sy ni hehe. Tidak sampai hati rasanya mo forward tag ni tapi apakan daya..hehe arahan si wel ni so, nnt ada la org lain yg akan kena tag ni juga... sekarang teda mood mo pilih org ni. Nanti la sy sambung...mo balik, di Padang Kompleks Stadium Perak ada friendly game bola petang ni...pukul 5.30pm...suma dijemput hadir (haha kan bola lagi?).

6 comments:

Wel^Beiolman said...

thanks la sebab undi sia dalam pilihan raya kini..haha...teruskan mengundi ah reno..

sweet^lady said...
This comment has been removed by the author.
sweet^lady said...

bahaya tu jwpn no.13....takkan sda puas d dunia...keke

ReNo said...

wel takkan thanks ja? mana janji manis politik ko mo mbelanja ni? :P


Sweet^lady, mana tau kan? tapi manatau juga Dia suruh sy betul2 ada di Parlimen antam tu pembuat keputusan yg menyusahkan rakyat? haha...

Kadus_Mama said...

hmmm..kenapa ko nda makan muffin macam si wel ah??
Oh by the way..1st time..so mau cakap HELLO!!! :)

ReNo said...

kadusmama..welkam la sini ah...nda makan? nda tau la, andang2 ni..haha