Friday, July 25, 2008

Weekend & Lepak...

yeargh..weekend datang lagi...Hah talking about weekend, last week (teda masa untuk publish:P) macam biasa hari jumaat ada game bola, jadi secara automatik selepas main berkumpul (tidak kisah; kalah atau menang) dan akan keluarlah bermacam idea. So we decided to have BBQ at my house-my housing area dominated by chinese; lagi pula my jiran all dah biasa tengok motor, kereta peronda polis (MPV) even truck askar (yg ijau tu) berlonggok depan rumah saya tu..hehe

So, ni la muka-muka yg dapat datang malam tu...
Azwan the cook master! Wazir tumpang tengok ja tu...
Kan sy sudah cakap, teda beer, wisky, montoku dan yang sewaktu dengannya...
Hmmm..boleh abis ke ni Wan? hah?

Hah, ni berita awal yang kami dapat; Ada orang mo sponsor daging unttuk malam ini! Semua dijemput hadir di tempat dan masa yang sama pada malam ini 25 Julai 2008... Adei nda tidur lagi malam ni eh...

11 comments:

Mell said...

cuba ko tgk gmbr ke2,yg botol ijau. bukan carlsberg kaitu? hihi..

Best kan bbq..sy rasa ada 3 org suda blogger ber-bbq dlm bulan ni oo.. fesyen kaitu? hihi..

Mell said...

eh silap..gmbr ke3. Ni la berabis mau cari bukti,smp salah..hehe

ReNo said...

muahaha silap ko tu mell...air anu baitu..er anu apaitu ah, lupa sudah..yg ada tulis halal kaitu? hehehe

urang ranau said...

siok juga kamu ber bbq, nda pa la klu gitu sia pun mo ber bbq sorang2...

ReNo said...

siannya ko urangranau..ba jemput juga la sy kama, manatau terbabas masuk pigi singapore sana tu..hehe jan ko sedey ah. hapi2 la selalu...

Kengkaru Kong said...

best jua korang tu berBBQ ReNo? hehe... siap pulis2 dan askar2 lagi p join in.

ReNo said...

Budak2 sabah ramai sini Kong. Klu ko ada sini ko pun akan sentiasa dijemput..tapi yg BBQ ma durg budak2 Borneo tu jan kc tunjuk sini la...Tidak lepas tapisan FINAS tu nnt..haha takut ada urg namau singgah blog sy smpi bila2 haha

XiGorX said...

syok kan boss, ni la guna ada kawan2..hehehe...sa pun mau bawa bbq la ni ujung minggu..hehehe

ReNo said...

Adei Mesh..ya bagus tu dapat mengelakkan stress dan mengeratkan silaturahim sesama kita. haha tapi stail sy sinang ja, suma barang sy kasi...pastu lantik sorg jd penganjur. duit durg minta sponsor atau kutip2 haha selamat duit gue...

Kengkaru Kong said...

ekekeke...tapisan ya? misti sa taw ni Carlsberg dan yang tuuuuttt panggang..ekekeke

ReNo said...

ya, ko maha memahami Kong...heheh