Tuesday, July 29, 2008

My New Sofa (quick post)

Haha org akan cakap karut tetapi teda bahan utk di share sudah ni...
Kaler orange lagi kan? Tapi buat masa ni saya lagi suka sofa lama dalam bilik saya tu...huhu

11 comments:

Kengkaru Kong said...

oikkk ging...rasa oren ja ko punya sofa pejabat tu? hehe

ReNo said...

hehe tulah pasal Kong..matai la tapi penyukung Belanda baini..hehe

Andrik McVean said...

kalau sofa baru jangan ko ask tdr jah di opis ko ah...nanti kadapatan ko oleh kerani ko...tinguk2 kogoruk ko sana pois ko

sweet^lady said...

wah baru sy tau yg macam begini plak test ko ni....warna oren lagi tu...muaakaka...nda ba....cantik ba...ekekekke

urang ranau said...

hidup oren..teringat pula kucing sia yg ada bulu se akan akan oren.sia ingat mo tukar sofa tmpt office sia pigi warna hijau pokok pisang..

aleaf said...

waaahh

Mell said...

cantik ba kaler oren. ngam tu utk menaikkan semangat plus a bit freshness. I love oreng. hehe

ReNo said...

Andrik: namau tidur di sofa ni..balik rumah tidur lagi bagus...haha

sweetie: tq sweetie...nnt sy belanja ko makan la...

urangranau: isk kucing? hijau pokok pisang ah... hehe sakit mata o..

aleaf: yah, jan ko nda pecaya...

ReNo said...

mell: I'm trying to loving it kaka... harap2 sy pun suka tu kaler nnt.

tolundus said...

haus oh.. mo minum f & n orange la dlu hehe

ReNo said...

tolundus: kwang,kwang,kwang...tq la k. nda mo kukula ka? hehe