Monday, September 15, 2008

Cerita makan lagi...

Haha ni macam duplicate cerita minggu lepas ja ni... Sempat pigi church petang sabtu tu. Sebenarnya sy memang sudah lewat tetapi datang juga la.
Perhatikan betul2, suma geng Komando Vat 69... badan berketul ow durg ni...awww
Makan time. Si Gain dengan si Raibon... diorang ni nda puashati teda muka pada minggu lepas... Nah jan lagi kamurg komplen ah, front-page lagi ni...
Carlos, Timin dan Gain... Geng budak jajal yang baik.Ini huguan Siou ni, si Calver... saingan makan si Johnney... 5 nasik tambah? Gulpp....
Macam biasa, kena pigi Ipoh Kopitiam dulu... sampai waiter dia tu pun sudah kenal group kami ni... Ok la... kira up-date blog ja ba ni..hehe

6 comments:

urang ranau said...

ko tinguk bah ...pasal makan lagi..bila ko mau jemput kami urg ni..makan sendiri2 sj..

Beck the BandagedKnee said...

hehe.. reno kaa..? :D hehe.. aramaitii oo kan..? xD apa ni function apa2 kaa..? xD atau buka puasa punya..? hehehe.. siok oo! :D

Andrik McVean said...

wow....reno..makan jah karaja kan? hehehe..sia pun malam nie mau pi dinner lagi di golf club...hehehe...

kukuanga said...

dui nah... makan lagi... reno, mana gia church ko pigi di Perak?

tolundus said...

mamam nopo.. tedaka yg moginum ka... pigi momutung ka ahaks

BuDakHutaN said...

atukui... nah kan..momom lagik... len kali sia pi sana..sia mo ikut pi makan... hehehe