Tuesday, September 23, 2008

Happy Belated Birthday to me...

Happy Belated Birthday to me...21st Sept

Think im gettin' old before my time...haha yang ke berapa sudah ni ah?


I suppose to post this on the 21 Sept but then..paham2 la kamurang... Thanks to my beloved, pretty, caring (+++...hmm apa lagi ah?hehe mo bodek ni)wife for the surprise... (talampau kerja kali ni, sampai jangankan birthday org lain, sendiri punya pun buli lupa!) Love u guys...

28 comments:

Wel^Beiolman said...

Alalala..happy belated birthday to u gaman!..mcm mana la kedai tandas ko sekarang ni..selalu suda ko outstation..haha..ba semuga berbahagia selalu d samping keluarga dan outstation yg best..hehe..

a.l.u.s said...

Happy Belated Birthday my dear fren..
Have Fun.. Remember AGE is just a number....
Live life to the fullest!!
Muakz!!

Kobie Vanessa said...

biday yang ke berapa ni Reno?hehehe..

Mell_f said...

auww..so sweet of ur wife.

happy belated birthday yg ke xx Reno. May your life filled with tonnes of happiness.

take care.

sweetie~ said...

biar la makin tua yg penting makin hensem kan reno....keke

kuai said...

wah birthday Papa... (bukan birthday boy uda)...


the very very Happy Birthday ro u Reno!!.. wish all your dream come true.. God Bless u and family!

Monong sonong no yokoyu hino sompogunan.. nung mionsodu kito.. haro kasari blog popinsomok dati..

cheers!!

ReNo said...

Wel: nasib baik jual mangkuk tandas ja kadai sy ni kan..klu jual kuih2, hmmm abis la..psl selalu kana tinggal? haha

Alus: Hehe ya Age is just a number tapi kalau the number sudah start with angka 5 or 6...kekekee ops anyway thanks alus dear...

kobie: errrr kijap mo check my i.c dulu...hehe

mell f: (sila rujuk jawaban di atas) hehe

sweetie: Sesungguhnya ko yang paling memahami ku sweetie laling..heh

Kuai: atukoi kuai, kososogit tomod ginawo it boros nu...pounsikou au ogina-gina...hehe

Thanks 4 the wish guys. May God Bless U People too!

tapayas said...

ba...hpy belated birthday sipang, sudah tua oo kau kan..he..he..

presen said...

halu MR.PAPA... Happy Belated Birthday...!!!!

ReNo said...

Sipag, tq, tq. adede jan ko cakap tua ba sipag... berumur ba istilah yang betul tu...hehe

ReNo said...

Presen Bro, credit goes to you oso la bro... thanks for the card ah. ndapa nnt dtg ipoh sy belanja ko makan 'steamboat Ipoh' yang terkenal itu.. ;P

presen said...

poinsikau bro!!!

Beck the BandagedKnees said...

Reno! :D happy belated birthday my friend! ;)

Kengkaru Kong said...

lupa pulak sa wish ko kan Reno.

Bah..happy besday to you. may this besday brings you joy and cheer around your loving ones.

TigerlilyBorneo said...

Happy Birthday, bro!
Remember, don't count the candles, just eat the cake.

Andrik McVean said...

holalalal....happy belated day ko reno..makin tua suda ko kan? heheheh

defoo said...

Happy bday bro!! ^_^

Bambangan @ Ony said...

nah sia pun terlimpas ko punya harijadi ni.... ngehehehe siou kio, apa2 pun selamat hari jadi kio.... semoga panjang umur, selalu melancong luar negara, selalu online, selalu update dan segalanya lah.... dan yg paling utama emmm sentiasa dengan wife kesayangan tu kio.... bah good day 4 you

ReNo said...

Presen: hehe barajal lg cakap dusun bro...ujg taun ni ikut sy balik sabah kita test dusun ko tu. hehe 'nallarikea macha? sappedhe ah?'

Beck: Thanks Beck, len kali kita pigi makan kek on my treat kio.hehe

Kong: Thanks bro...hmmm teda la sy terjumpa ko ni kalau mcm ni tahap kesibukan sy Kong...huhu niway tq bnyk2 la kio...ops selamat berpuasa..kekeke

TL: Tq Sis...yup, 100% agree wif u Sis, never count the candles... but dunno y, i don't eat cake much...hmmm wonder y...

Andrik: Tq andrik. huh makin tua ka? bukan makin muda ka sy ni andrik? hehe jan ckp gitu ba..terasa urg tua ni tau..hehe

Defoo: Tq Bro..huhu terharu betul sy ko pun wish sy juga...hmmm mo cakap apa lg ni ah? err selamat menunaikan ibadah puasa dan selamat Hari Raya! :D

Bambangan: tq,tq...ya dengan wife tersayang dan wife yang sayang kita..hehe tu yg penting tu kan?

urang ranau said...

sweet 18 bro..semoga manis selalu.eh silap lelaki mana buli ckp begini kan?? semoga ramai peminat selalu and always mancho..amaciam hebat ka wish sia??

ReNo said...

Joy, kekeke tq bnyk2.. bagus tul wish ko tu...err napa org nda wish muga2 kaya dan jadi jutawan masa besday urg ah? hehe tq Joy...

Markie Marc said...

Sia rasa sia lah paling ketinggalan nie... tapi bagi sia, Better Late than never... So Reno, Happy Birthday!!! or should i say Happy Belated Birthday!!!

Semuga ko sudah enjoy ko pinya birthday and semuga ko sudah wish yang kaw-kaw pinya... Janji ko hepi hepi selalu supaya kalau ko hepi ko buli jadi kaya raya and jadi jutawan... wakakakaka... Enjoy Bro!!!

ReNo said...

Nah kan, finally ada urg wish time besday supaya kita jadi kaya dan jutawan..hehe tq Marc. BTW nda pernah ada istilah terlewat utk wish kamu ni...Tqvm kio bro...

tolundus said...

huiyoo.. byk peminat pulak ko ni reno ah.. hehe happy birthday to u and for me too.. sy pun on d 27 sept.. aisey :)

ReNo said...

Alala tolundus...salam kita, ow hepi bileted besday kama kio...

p/s: ko nda kastau awal2, buli sy kirim hadiah sarung bantal...hehe

Pirut said...

OMG! i didn't realize this.. hehe.. bah, sa yg terakhir lah ucap ni.. hapyy belated birthday brother.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ah.. :)

ReNo said...

OMG ko pun mo wish sy juga ka bro? thanks n God bless u too bro... thanks a lot! kawan saja ba ingat kawan kan? :D

purple_lavender said...

happy bday to me too ~ on d day u posted this topic :))