Sunday, September 7, 2008

Hujung Minggu



Untuk pengetahuan, memang betul la tu. I'm on duty last weekend... and that before I was informed by one of our Borneon friends 'ada perjumpaan'... I rushed back (kira lari dari tugas juga la ni...hehe Don't do this at your working place ah!) and managed to join them in this 'Persekutuan PMM' Ipoh around 5.30pm...

And after that session, program that everybody can't resist... makan!

Marvin, Timin, Carlos...
Bro. Gain, Cecilia, Litad...
Mr. Body En. Johnney... Tengok nasi tambah tu... jangan tidak percaya, 5 nasik tambah dia kasi abis geng! Geng budak-budak baik ni..hehe silap..rupa2nya diorg ni pun makan bnyk juga..hehe
Geng Jejaka Perasan..hehe
Lepas makan tu ingatkan sudah habis..adui ada pula Pst. Roning belanja lagi makan aiskrim...haha hah padan muka... students Masterskill College yang terduduk semeja dengan kami tu kira nasib la, banyak tu soalan cepu-mas terutama dari si Johnney... yalah, salam pengenalan kan?

Apa pun, overall mmg bagus sebab terasa macam kampung sendiri dan at least diorg ada tempat untuk mengadu jika ada masalah dihadapi..almaklumlah kebanyakannya adalah pelajar kan?

10 comments:

a.l.u.s said...

Hey.. uinah i tot inda boleh escape keja?? la la la la...
for me inda boleh la... huhu..
:(
hahahahhaha

Mell_f said...

Ini pula pekerjaan ko di hujung minggu..hehe..sy pun pandai escape keja tu, but setakat pegi makan awal sj la..hehe..biasalah sy ni,kalau makan mmg no 1 dari depan.

ReNo said...

alus,
mmg kena curik2 la. Right after that pukul 1 am lagi sambung kerja..gila kan?

mell f,
hehe klu ko sy tau sudah tu...mana sudah ensabi kita? :P

urang ranau said...

asal sia tinguk blog ko, mesti tia lari pasal makan.."jeres" sia

Kengkaru Kong said...

ui...geng geng askar bei sumua nio jan ReNo? hehe hebat tei. Acara selepas tu teda kah? MUSTAHIL!

ReNo said...

Joy,
Ingat pesanan urang2 tua..jan makan bnyk2, nnt jadi penyakit..hehe nda ba kei.

Kong,
Teda hehe suma student tu kana antar sblm pkl 11pm...hehe geng Komando baitu Kong... Ipoh kita punya..hehe (riak plak ni)

BuDakHutaN said...

uinah.. geng komando bah neh...
tapi tu sumandak sumandak ada juga sana..ngam lah tu//jadi juruperawat...hehehe
bah..salam dari kejauhan.. makn-makan tu jangan lupa bah kamiurang..kirim kirim bah ... dapat piring pun jadi lah.. ahaks

Mell_f said...

ui,lawa2 jg tu sumandak masterskill oo kan..opps,sy bukan les ah..hehe.
Ensabi kita nti2 la ba,jan ko bising2 nti si wel minta. haha.

sweetie~ said...

kau kejam reno....kau menyepuluhkan daku.....huaaaaaaa

ReNo said...

BudakHutan,
Beres wak...jan risau...ops jauh ba kita ni geng....

mell f,
hehe rapal ensabi plak ni...hehe ow nnt si wel dingar plak...k diam2kita ah. uui budak2 kicik lg ba durg ni...macam anak sy ba pangkat durg tu..kekeke

sweetie,
manada ow!