Tuesday, November 11, 2008

Lucky guys & lucky numbers (quick post)

For some people they'll called it 'duit terpijak' or 'duit tikam'..hehe Dunno what to call it dude, but recently friends of mine so lucky to bet on the right numbers... ayakkk! 1st prize somemore ow... that night they called me and asked me to come out for makan. Then, these 4 lucky guys 'lepak2' at my house, watching football match where Manchester United lose to...(cissss!), then sambung pula Liverpool vs Bromwich Albion...
Durg cakap jan kastau urang pasal kami kena numbur ni ah geng tapi masa durg tidur depan TV tu saya ter'snap muka si Raybon dan Luajim (geng kuat main bola ni) sleeping while Raymond (isk, dia sudah beli rantai basikal emas-kalung basar mcm ketua Ah Long punya) dan si Adawin (suma budak2 komando ni) masih steady bercerita sambil meninguk bola...

Ya, sekian la cerita orang2 kaya segera. How much money they won? banyak juga la.. bayang la 1st prize pun koman2 RM2.5k... more info, korang cari la durg ni, nanti saya langgar janji plak.

p/s: hehe Ni post pun kira sudah langgar janji ni kan? kekeke...

21 comments:

Beck the BandagedKnees said...

haha great one reno! LOL.. nnti sa cari durg.. kidnap! LOL jk jk jk.. ^_^ hehe.. so all guys having fun laa.. talking bout footballs.. games.. n everything laa kan..? hehe.. great that u having fun! ^_^ kira aramaiti laa baa kamu tu kan..? lol ^_^

GregChai said...

Bro, apa macam bah mau kana ni ah, macam-macam sudah sia apply trick menikam numbur, tapi tia pernah kana....teda nasib kali ni kan hehehe, thanks for sharing bro, kesian kawan-kawan ko, durang tidur kana gambar pula.... :)

ReNo said...

beck, hehe sampai pagi baitu...ko mcm tau2 ja ni? baus ko ni..isk pigi try kama beli numbur? keke

Greg, sama la kita..isk sy tumpang luck durg ja tu...makan minum free ma durg belanja..kekeke (pssst bro, durg tu nda buli expose muka ba..komando polis ba...tp curi2 la sy amik hehe)

InobonG ProPer said...

Paling besar pun saya kena RM200 saja...tapi darab dgn 3 bet lah hehehe

Saya sedang concentrate RM20juta :)

Phil

cLaiRe Bennet said...

sy mo minta belanja.

kukuanga said...

ko ni reno... abislah tu dorang kena call minta belanja.. dei..

my dad bought a ticket each week, for as long as i can remember. sampai my mom nagging pun subside sudah (tahap malas mau cakap sudah. inda pernah menang pun c bos. tapi, dia kasi reason to my mom, since dia tidak menigup and meginum, bah biarlah bah dia spend sikit pigi beli tikit. jaydi, bila cerita pasal menang2 ni kan, ingat sy sama si beliau...

Bambangan @ Ony said...

paling banyak sia dpt pun 10x2,500 tapi habis sudah... ngehehehe sian korang inda dapat nah sia ispen kan...

ReNo said...

Phil, hehe ya harap2 ko kana tu R20juta. buli pinjam bikin bisnes..hehee sy plg banyak pun kana RM60x5 dan pecaya atau tidak, itu la yang paling last sy beli...awal tahun ini.

Claire, nnt saya kastau durg...dtg la sini? :P

Kukuanga, betul juga ba Beliou ko bikin tu, kalau dari sudut financial la. yalah daripada minum arak dan menyigup,kan? dan manatau tiba2 hit RM juta2... hehe dari sudut lain, no komen.. :)

ReNo said...

bambangan, ahhh nda kira, sy mo ko spen sy juga nnt..kadapatan sudah ko pernah dapat banyak....kekeke jaga la ko sana nnt... :D

sweetie~ said...

reno pesan sama kwn kau yg kana tu "kau hensem" bilang....haha...ada udang sebalik mee ni...

kuai said...

Baik juga kawan ko tu ah.. *kim salam* huhu... Liverpool manang ka?

Bambangan @ Ony said...

habis sudah tu boss, ni tau juga kana, tapi mau habis tahun sudah kan jadi inda kira lah tu kan

ReNo said...

sweetie, cesss sungguh kau ini..hehe ba BBKK! :P

Kuai..BBKK jg...eehhh libopul pulak ko ni? adei :D

Ony, jan ko pura2 gb alasan sana...kana tagih sampai bila2 tu! hehe

april RD said...

when la me mau kena 4D ni a.....???

urang ranau said...

reno, you're my friend...psstt numbur tipon derang..hehehe nda bah..duit terpijak, harap2 sia pun dapat juga..

urang ranau said...

btw ada la ko pi taapun2 tangan derang..ambil ong mah..

ReNo said...

April, kekeke sy pun pernah tanya soalan tu tapi kan, nda pernah membeli ba..mcmana mo kana?

Joy, sudah sy taapun2 tu tp mcm teda ong juga sy ni...mmg teda ong main rumbul la muka sy ni kali kan? :P

XiGorX said...

amu noh kotokis pia tii koih...nda pa la..hehehe

★ Kobie Vanessa ★ said...

huinaaaa..punyala best kalau kana numburrr!!! berabis tikam pun nda jg kana2 ni reno, sa harap sblm sa bertobat sa kana numbur la ni muahahahah!!!

Kengkaru Kong said...

wah...mintak dorang belanja lihing kah, sagantang kah ReNo... bila lagi kan? ekeke

apa lah kunun numbur durang tu?

ReNo said...

Mesh, hehe nuturuan oku tokuri doho la..hehe

Kobie..hehe ya harap2 ko kana la sblm bertobat.. :P

Kong, sudah kana paw durg suma tu..hehe mcm2 sy minta durg. sponsor bola, stokin team ntah apa2 lagi..Kotoh, tulah sepa suruh kana numbul kan? hehe