Thursday, November 20, 2008

Saya, diurang dan urang putih...

Lama sudah nda menjenguk2 sini ni (Macam pernah guna sudah ayat ni...) hehe so banyak la sudah cerita sebenarnya... hmmm mula dengan apa ah? Okey la... last week, friendly game pun ada 2 kali (Borneon + Malaya) dan errr hmmm dua2 pun kami menang kaitew? Nda ingat... weekend? nah ini la yang sy mo kasi cerita ni...

Jumaat ada game lawan team Hospital Besar Ipoh...menang 4-2 kalau nda silap. Pastu malam teda la buat apa2 pun... resting time... tapi dalam pukul 10pm kawan saya si Ah Wai call. Dia ajak kuar pigi makan... sy ok saja, tapi sy minta dia dtg amik di rumah... dia cakap ok... hehe rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari, kan?

Buat2 tekezut bila ada Toyota Alphard parking depan rumah..o c Ah Wai rupanya.. tauke besar ni. tahap millionaire juga la dia ni tp mmg x sumbung. Respect tul la sama dia ni... ok, off we go!

Lepas makan di Medan Ipoh, si Raibon plak SMS bagi tau diurang dengan geng2 urang putih 3 orang (memang sy kenal sudah sebab durang ni ikut main bola sekali) sedang 'minum malam' di Bercham... so tanya Ah Wai.. jom pigi singgah sana kejap? Ah Wai pun cakap jom saja... Oit? jam pukul 1.00 pagi sudah ni....Ini lah keadaannya bila urang putih yang separuh mabuk campur budak2 borneo yang juga sudah miring.. haha siap ada 2 butul 'langkau' durang bawak dari Swak... si Lee ni kena 'pukulan' sampai nakalapik o... Sip baik ada si Raymond jadi tukang urut kepala dia... hah masa sy sampai durang kira sudah abis minum laini...
Ah Wai, sy, Raymond, Jhonney, Raibon, Jim dan si Pok. saya ma si Ah Wai order makan banyak2 pastu makan sikit, ambil gambar ni, cabut! haha...
Jhonney, Jonathan, sy dan Raibon.Jonathan, sy dan Jacob - You guys are so great!

Iklan: Raymond suruh Adawin ambil gambar dia dengan rantai emas duit terpijak dia tu..hehe mahal tu geng!

Credit goes to Mr. Myanmar a.k.a Adawin.. pandai ko ngambil gambal geng!

12 comments:

sweetie~ said...

reno gambar no.3....yg pakai baju putih hensem...kirim salam...hi hi hi

tp napa dia sandar2 sama tu org putih...mcm lain ja tu....haha

ReNo said...

sweetie, eeeeeeh gali sia ow, jan ko pikir sia gay ah..kekeke

nda ba sweetie, klu ko buli saja ba...hehe

Beck the BandagedKnees said...

haha!! ^_^ sounds like fun! <-- memang laa baa!! waaa.. guys out night!! yay!! siuk! siuk! siuk!.. haha lama uda sa tia hang wif my friends.. its like for ages uda!! lol.. should call em back laa ni.. ^_^ relek2 mcm korang kan si reno! ^_^ hehe.. nice one.. :D

GregChai said...

wah aramaitih sama urang putih :)

Wel^Beiolman said...

wah..reno..sia pena p medan ipoh jg..haha...adada...kesian bini d ruma..heran td cakap p makan..hahaha...1am belum balik ni tau..hahaha..sporting ba bini kan reno..hehe..

looks great la reno....yeah funny sometimes kalu minum sama org putih ni tau..kita ingat durang kuat minum..mcm dlm movie la kenen..tp durang la paling awal menungging..haha..

wahaha..si sweetie..sempat lg..tp good looking ba jg tu sweetie..haha...

Mell_f said...

haha..si wel ba,ko sd tulis apa yg sy mau cakap. haha..adui

mcm best seja aramaiti ni tau,sy pun mau terai la.ngeeeehehe

Kengkaru Kong said...

wah TIGER ah.... peewittt!

★ Kobie Vanessa ★ said...

wah bukan main lg kamu minum sa tu urg putih ah, tapi tu rantai kawan ko jg la paling basar, dia ka yg kana numbur tu ari tu hehehe

ReNo said...

Beck si lutut berikat, hehe tulah ko beck..angkat henpon ko capat! hehe

Greg a.k.a tauke kupi...bro rupa2nya urang putih minum langkau? tapai dia minum kaitu ah? hehe

Wel si biolman (yg nda biul), hehe sian bini kan? tp dia nda risau as long dia tau ma sepa sia kuar ba...ya urang putih yg nama Lee tu kajap ja tungging ow...siap muntah2teruk lg...kalau si sweetie buli saja ba.. :P

Mell, jangan mencuba2 kama, ada risiko berhadapan 'perang teluk' ni silap2 tau.hehe nda ba... ya bini sy sporting ja. Jan ja 'pasang lain' hehe

Kong, hehe berepa harga Bahar sana KIWI? :D

Kobie, ya si Raymond la yg kana rumbul tu... ko mo kirim salam ka ma dia? nnt sy kc ma ko rumbul dia la..manatau kan? :P

★ Kobie Vanessa ★ said...

hahahaha Reno, nda payah la susah2..numbur sa ialah muahahahahah!! kana timbak sa bf sa nanti kuikuiii

kuai said...

Balik sabah capat!!!... sini lagi banyak urang putih... hehehe

ReNo said...

Kobie..hehe tau ko takut sana....keke

Kuai, hehe ya ko pun miagal urg putih sudah... maklumlah, model kan? BBKK Kuai...kopiruba Xmas kasampat no la..